Schilderen met Acryl op doek.

Deze begeleiding is voor beginners die moeite hebben met de start van een schilderij, en voor als u even niet weet hoe u verder moet met uw schilderij.

Ik laat u zien dat het helemaal niet eng is en dat iedereen iets moois kan maken, ook laat ik u zien hoe u het schilderij opbouwd, van ondergrond tot afwerking. Verhoudingen, diepte en kleurgebruik. 

Het is de bedoeling dat u uw materialen zelf meeneemt, zodat u zelf kunt bepalen wat u  wilt gebruiken, ik kan u daar eventueel advies over geven. 

De kosten voor deze begeleiding zijn 10 euro per uur inclusief koffie /thee. 

U betaald per keer (contant)
Naai /  patroonteken begeleiding.

Er is een teken  / kniptafel en een huishoudmachine aanwezig, u kunt natuurlijk ook uw eigen machine meebrengen als u daar liever op werkt.

Bij de naaibegeleiding kan ik u de kneepjes van het vak leren, of  op weg helpen als u even niet verder kunt met een project.

Bij de patroonteken begeleiding leg ik u op een eenvoudige manier uit hoe u bijvoorbeeld een bestaand patroon kan aanpassen op uw maat (Bijv. uit de knip / burda), of hoe u een geheel nieuw patroon kan maken van bijvoorbeeld een favoriet kledingstuk wat u heeft en die van een ander stofje wilt maken.

De kosten voor deze begeleiding zijn 15 euro per uur inclusief koffie / thee. 

U betaald per keer ( contant).

De begeleiding is mogelijk van maandag tot vrijdag tussen 12.00 en 15.00 uur.

Heeft u interesse voor begeleiding of heeft u nog andere vragen hierover dan kunt u mij bellen / sms-en


Bellen kan van maandag tot vrijdag tussen 11.00 en 18.00 uur